İtalya’da gastronomi eğitimi

Son günlerde İtalya’da gastronomi eğitimi almak isteyen öğrencilerden telefonlar alıyoruz. Biz de gastronomi alanında okumak isteyenler için bilgileri özetleyelim istedik. Vera Eğitim olarak Floransa’daki gastronomi okulu Apicius’un Türkiye resmi temsilciliğini yapıyoruz. Apicius kendi restoranı (Ganzo), pastanesi (Fedora) olan uygulamaya yönelik bir gastronomi okulu. Apicius’ta başlangıç seviyesinden master eğitimine kadar farklı seviyelerde eğitimler var.

YEAR 1 Areas of Study
One-Year Certificate
YEAR 2 Specializations
Two-Year Advanced Certificate
YEAR 3 (Culinary/Baking only)
Third-Year Master-Level Certificate
Food, Wine, and Wellness Studies*Culinary Arts Commis Chef (WACS-recognized)
*Baking and Pastry Commis Chef
*Wine Studies and Enology
*Wellness, Health, and Nutrition NEW
*Culinary Arts Chef de Partie (WACS-recognized)
*Baking and Pastry Chef de Partie NEW

İlk sene genel bir eğitim alınıyor. 2. seneye devam etmek isteyenler uzmanlaşma alanını seçiyor. 3. sene ise master seviyesinde oluyor. Mutfak deneyimi olanlar ya da 2 senelik gastronomi eğitimi alanlar 2. seneden başlayabiliyor, 4 senelik gastronomi eğitimi alanlar ise direk master seviyesinden başlıyor.

İlk sene eğitim ücreti 7770 Euro.
İlk seneden sonra devam edenler için ikinci sene eğitim ücreti 7560 Euro, direk ikinci seneden başlayanlar için eğitim ücreti 9030 Euro.
Master seviyesi eğitim ücreti 9250 Euro.

Apicius sertifika programı ve master eğitiminin ders içeriklerini incelemek isterseniz aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim Apicius Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Apicius, Bölümler, Gastronomi, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın