Apicius ile Sirha Fuarı’ndaydık

Geçtiğimiz hafta Apicius Gastronomi Okulu’muzdan şef Massimo Bocus ile Sirha Gastronomi Fuarı’na katıldık. Bizim için fuar yeni bir tecrübeydi. İlk defa bu sene katıldık. 3 gün boyunca şef ile birlikte fuarda Türkiye’nin dört bir yanından gelen gastronomi öğrencileri ile sektörden kişilerle buluştuk.

Standımızı ziyaret eden öğrencilerin en çok ilgisini çeken programlar:

-3 haftalık lise öğrencilerine yönelik yaz kursları

-1 yıllık Culinary Arts master programı

-1 yıllık Culinary Arts, Baking and Pastry ve Wine Studies sertifika programları

Apicius’taki tüm eğitimler İngilizce. Başvuru süreci ve şartları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz.

Vera Eğitim Apicius Türkiye resmi partneri, ücretsiz danışmanlık

Aralarda fırsat yakalayıp fuarı gezme imkanımız da oldu. Lafı fazla uzatmadan fuardan fotoğrafları sizinle paylaşıyorum.

Mis gibi kahve kokularının yükseldiği Lavazza standı

İlham verici yılbaşı sofraları

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Apicius, Bölümler, Gastronomi, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın