Floransa’da İtalyan Mutfağı masterı

Dünya sırlamalarında ilk 10 gastronomi okulu içerisinde yer alan, Floransa’daki gastronomi okulu Apicius’un 2018 master kayıtları açıldı. Master programına başvuru için aranan şart bu alanda 4 yıllık üniversite mezunu olmak ya da iş tecrübesine sahip olmak.

Apicius – Master in Italian Cuisine

Eğitim tarihleri: Birinci dönem: 2 Eylül 2018 – 13 Aralık 2018

İkinci dönem: 3 Ocak 2019 – 10 Mayıs 2019

Eğitim dili İngilizce

Eğitim ücreti 11.490€

Master eğitimi ile ilgili bize en çok yöneltilen sorular:

Master in Italian Cuisine eğitimi boyunca hangi dersleri alacağım?

Master eğitimi süresince alınan dersler: Birinci dönemde Menu Development, Introduction to Italian Gastronomy: Food and Culture, Master Italian Pastry Arts Experiential Learning, Italian Pasta Workshop Experiential Learning ve Advanced Italian Restaurant Cooking I Experiential Learning. İkinci dönemde Advanced Italian Restaurant Cooking II Experiential Learning, Master Italian Pastry Arts Experiential Learning, Italian Product Knowledge, Interpersonal Communication, Dietetics and Nutrition in the Mediterranean ve Mediterranean Cuisine and Ingredients Experiential Learning.

Okulun konaklama imkanı var mı, nasıl sağlanıyor, konaklama için ne kadar bir bütçe ayırmam lazım?

Konaklama için okulun anlaşmalı olduğu paylaşımlı öğrenci evleri var. Bu evlerde banyo ve mutfak paylaşımlı tek kişilik ya da çift kişilik odalarda öğrenciler konaklıyor.  Konaklama ücreti: 7000€ (35 haftalık çift kişilik oda), 8.750€ (35 haftalık tek kişilik oda)

Başvuru formu ve hazırlanacak belgelerle ilgili bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin.

Vera Eğitim – Apicius Türkiye resmi temsilcisi – Ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Apicius, Bölümler, Gastronomi, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın