Apicius İtalyan Mutfağı masterı

 

Apicius, Toscana’nın başkenti Floransa’da yer alan, gastronomi alanında master ve sertifika programları vermekte olan köklü bir okuldur. Güzel bir haberimiz var! 22 Mart 2018 Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversite’sinde Apicius’tan gelen şef Massimo Bocus‘u ağırlayacağız. Şef Bocus’un öğrencilerle İtalyan tatları hakkında bilgilerini paylaşacağı bu etkinliği kaçırmayın 🙂

header_home

Gastronomi eğitimini geliştirmeyi hedefleyen öğrenciler için harika bir seçenek olan Apicius Master in Italian Cuisine (İtalyan mutfağı) eğitimi iki dönem sürmektedir. Birinci dönem Eylül – Aralık aylarında, ikinci dönem ise Ocak – Mayıs aylarındadır.

Master in Italian Cuisine master eğitimi ücreti 11.490€ ‘dur. Master programına gastronomi alanında eğitim almış olan tüm öğrenciler katılabilirler.

Başvuru için gerekli belgeler ve başvuru formu için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Vera Eğitim – Apicius Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Apicius, Gastronomi, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın