IULM 2 senelik master programları

IULM, İtalya’nın Milano kentinde iletişim ve pazarlama üzerine bilinen bir özel üniversitedir. 2 senelik master programları 120 ECTS denkliğinde devamında doktora yapabileceğiniz masterlar.

IULM 2 senelik master programları

IULM’deki 2 yıllık İngilizce master programları nelerdir?

IULM’de 120 ECTS’e denk gelen YÖK denkliği olan İngilizce yüksek lisans programları:

* Strategic Communication

* Hospitality and Tourism Management

* Fashion Communication and Luxury Strategies

* Marketing, Consumption and Communication

Master programlarının yıllık ücreti 9.956 Euro.

İstenilen İngilizce dil seviyesi IELTS’ten en düşük 5.5, ama genellikle 6.5.

Onun dışında istenilen belgeler:

CV, motivasyon mektubu, 2 tane referans mektubu, pasaport, transkript, öğrenci belgesi (mezunsanız üniversite diploması), online başvuru formu.

Başvurular şu an açık. Nisan ayına kadar başvuru yapabiliyoruz. Son gün 26 Nisan.

IULM master başvurusu ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin sizi arayalım. Vera Eğitim IULM Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Fashion Communication, Hospitality and Tourism Management, IULM, Marketing, Strategic communication, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın