Domus Academy yaz kursları ile ilgili online sunum

Domus Academy’de bu yaz üniversitede okuyan öğrencilerin ve mezunların katılabileceği 4 tane yaz programı açılıyor. Bu kurslar yaz dönemi kendini geliştirmek, CV’sine yeni deneyimler eklemek isteyenler için güzel bir alternatif. Sizler için yaz kursları ile ilgili detaylı bilgileri öğrenebileceğiniz, sorularınızı sorabileceğiniz online bir etkinlik düzenliyoruz.

Domus Academy yaz kursları online sunumu

Etkinlik tarihi: 9 Şubat Cuma günü

Etkinlik saati: 17.00

Konuşmacı: Paola Romano

Etkinliğe ücretsiz bir şekilde katılarak yaz kursları ile ilgili bilgi alabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. Aşağıda yaz kursları ile ilgili genel bilgileri de paylaşıyoruz.

Domus Academy’de hangi yaz kursları açılıyor?

Augmented Reality Boot Camp

Digital Communication and Social Media for Fashion – from Strategy to Creators

Italian Design Culture and Contexts

Fashion Buying Techniques

Domus Academy yaz kursları ne zaman?

Yaz kursları 8 Temmuz 2024 – 19 Temmuz 2024 tarihleri arasında.

Domus Academy yaz kursu ücreti ne kadar?

2 haftalık kurs ücreti 2.150 Euro.

9 Şubattaki online yaz kursu sunumuna kayıt için aşağıdaki formu doldurup bize iletmeniz yeterli. Etkinliğe katılım için size zoom linkini göndereceğiz. Vera Eğitim, Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın