Domus Academy Architectural Design Burs Yarışması

Domus Academy’nin Şubat 2023 başlangıçlı master programı Architectural Design and Urban Vision için burs yarışması açıldı.

Bu seneki yarışmanın konusu belirlenirken Charles Dickens’in A Tale of Two Cities adlı romanından esinlenildi. Urban dilemma, şehrin çelişkisi yani kültürel kimliğimizle teknolojinin çatışması konuları üzerinden giderek öğrencilerden bir proje hazırlamaları isteniyor. Yarışmaya katılacak olan öğrenciler geçmişten bir bina seçip, onu analiz edip, tarihini ve fonksiyonunu araştırıp, yeniden hayal ederek, teknolojiyle birleştirerek günümüze uyarlayacaklar. Yarışma metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden orjinal metni isteyin. (Vera@veraedu.com adresine mail atarak metni isteyebilirsiniz.) Burada sizlere ön fikir vermesi açısından kendi yorumumuzla beraber kısa bir özet bilgi paylaşıyoruz.

Burs yarışmasına mezunlar veya Şubat 2023’e kadar mezun olacak olan öğrenciler başvurabiliyor. Son başvuru tarihi 7 Ekim 2022. Kazananlar emaille 2 Kasım 2022 tarihinde açıklanıyor. Burs oranları 3000 ile 7500 Euro arasında değişiyor. Okulun normal ücreti 24900 Euro. Başvuru belgeleri, burs metni ve diğer belgelerle ilgili bilgi edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim, Domus Academy Türkiye resmi partneri olup, başvuru, kayıt, vize ve diğer her türlü danışmanlığımız ücretsizdir.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Vera Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın