Moda Koleksiyonu Hazırlıyoruz! -Domus Academy Fashion Design Master Bursu

Eylül’de Domus Academy’de başlayacak Fashion Design master programı için “You are the next talents” başlıklı burs yarışması açıldı. Burs yarışması Vogue Talents işbirliği ile açıldı.

Bursa başvuru yapacaklardan bir moda koleksiyonu hazırlamaları istendi. Koleksiyonu hazırlarlarken yaratıcılıklarını, kültürel ve sanatsal referanslarını kullanmaları ve sürdürülebilirlik kavramını göz önünde bulundurmaları isteniyor. Konu yoruma açık olduğundan ve burs metninde özellikle önemli noktalar vurgulandığından dolayı bursun orjinal metnini aşağıdaki formu doldurup bizden isteyin.

Burs takvimi şu şekilde:

Bursa son başvuru tarihi9 Nisan 2021
Sonuçların açıklanma tarihi10 Mayıs 2021
Masterın başlangıç tarihi30 Ağustos 2021

Burs miktarları ve okul ücreti şu şekilde:

%60 burs ile okul ücreti11.600 Euro
%50 burs ile okul ücreti14.500 Euro
%40 burs ile okul ücreti17.400 Euro
%20 burs ile okul ücreti23.200 Euro

Domus Academy’de master yapma hayali olanlar için burs başvurusu çok güzel bir imkan. Burs sürecinde öğrencilerimizi canı gönülden destekliyoruz. Her sene Domus Academy’e burslu öğrenci gönderiyoruz. Tüm süreçte onların heyecanına ortak oluyoruz.

Burs başvurusu için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Burs başvurusu için belgelerin hazırlanmasında sizinle beraber biz de heyecanla çalışıyoruz. Burs belgeleri nasıl hazırlanacak, motivasyon mektubu nasıl yazılacak sizi bilgilendiriyoruz, başvuru formunuzu sizin için hazırlıyoruz. Burs başvurusunun okula iletilmesi, burs sonucuna göre kayıt, vize gibi tüm işlemlerde ücret almadan sizlere destek oluyoruz. Özellikle proje konusu üzerine öğrencilerimizle fikir alışverişi yapıyoruz, düzen anlamında İtalya ne bekler anlatıyoruz.

Öğrencilerimize sunduğumuz artı bir hizmetimiz de burs başvuru tarihinden önce Domus Academy yetkilisi ile onları online görüştürüyoruz. Böylece öğrencimiz başvurusunu tamamlamadan önce direk okuldan projesi ve belgeleri ile ilgili feedback alıyor. Görüşme sonrası son düzenlemeleri yapıp başvurumuzu tamamlıyoruz.

Proje orjinal metni ve hazırlanacak belgelerle ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Fashion Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın