@veraegitim Instagram hesabını takip edin!

Vera Eğitim Instagram’da!

veraegitim-instagram

Bir süre önce Vera Eğitim instagram hesabı açmış, yakın çevremize duyurmuştuk. Şimdi bütün öğrencilerimiz ve bloğumuz italyada.net’in takipçilerini haberdar etmek istiyoruz. Vera Eğitim’in instagram hesabi @veraegitim

Instagram hesabimizda İtalya’da kendi çektiğimiz veya İtalya’da okuyan öğrencilerimizin çektiği İTALYA fotoğrafları, İtalyan tasarımları, İtalyan mutfağı, İtalya’daki okullarımızla ilgili resimler bulacaksınız. Güne eğlenceli başlamak ve biraz İtalya havasını içinize çekmek için hesabımızı takip edin: @veraegitim de görüşmek üzere!

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim, İtalya'da Gezi ve Seyahat, İtalya'daki Okullar, İtalyan Edebiyatı, İtalyan Kültürü, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın