1 Aralık IED Toplantısı

ied

1 Aralık Perşembe günü IED Milano’dan Ivan Mielzarek, Bostancı’daki ofisimizde olacak. IED, İtalya’nın en eski ve en büyük tasarım üniversitelerinden biri. Milano dışında Roma, Torino gibi farklı şehirlerde kampüsleri var. Çok çeşitli eğitimleri var. Araba tasarımından, moda pazarlamasına, marka yönetiminden ticari alanların iç mimarlığına.

Senede 1 defa gerçekleşen bu organizasyonda Bay Ivan, öğrencilerin portfoliolarını değerlendirecek. Perşembe günkü programımız şöyle:

15:00 – 16:00 : IED’de master yapmayı düşünen üniversite öğrencileri veya mezunları için portfolio değerlendirme

16:00 – 19:00: IED’de universite okumayı düşünen lise öğrencileri için portfolio değerlendirme

Ofisimiz Bostancı’da deniz otobüsü iskelesine yürüme mesafesinde. Yerimiz kısıtlı olduğundan formu doldurarak yer ayırtmanızı rica ederiz. Vera Eğitim, IED’in Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetlerimiz tamamen ücretsizdir.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, IED, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın