Domus Academy Interaction Design Master Bursu

Domus Academy’de Eylül ayında başlayan Interaction Design master programı için bir burs yarışması açıldı. Burs sadece Eylül’de başlayan program için geçerli. Bursa portfolyo ile başvuru yapılıyor, ek bir proje/çalışma istenmedi.

Domus Academy Interaction Design masterı

Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

Domus’un Interaction Design master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

Domus Academy Interaction Design Master Program Yapısı

Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

Burs başvurmak için gerekli belgeler portfolyo, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille vera@veraedu.com, bilgi@veraedu.com adreslerine iletiliyor.

Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

Okulun normal ücreti 27000 Euro. Burs oranları 5000 ile 7000 Euro arasında değişiyor.
7.000 Euro en yüksek burs ile master eğitimi 27.000 Euro yerine 20.000 Euro olacak.

Son başvuru tarihi ne zaman? Kazananlar nasıl açıklanıyor?

Son başvuru tarihi 22 Mart 2024. Kazananlar 19 Nisan’da açıklanacak. Master eğitimi 10 Eylül 2024’te başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil.

Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisini, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Interaction Design, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın