NABA master toplantısı 25 Şubat’ta Müze Gazhane’de

KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. Şubat ayında NABA’nın yetkilisini İstanbul’da misafir edeceğiz. NABA master programları hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapacak, öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Etkinliğin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. NABA master programları ile ilgili bilgi almak isteyenleri etkinliğimize davet ediyoruz.

Naba master

NABA Toplantısı

Etkinlik günü ve saati: 25 Şubat Pazar günü saat 11:30

Yer: Müze Gazhane T Atölye

Konuşmacı: Eleonora Corsini

NABA’da hangi master programları var?

NABA master program listesi

Etkinliğimiz ücretsiz olacaktır. Katılım için salonda kişi sınırlaması olduğundan etkinliğe katılmak isteyenler mutlaka aşağıdaki formu doldurup etkinlik için kayıt oluşturmalı. Formu dolduran kişilere katılım onayı için mail atacağız.

Vera Eğitim, NABA Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık, vera@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Communication Design, Contemporary art markets, Creative Advertising, Fashion Design, Fashion Digital Marketing, Fashion Law, Interior Design, Marketing, NABA, Photography and Visual Design, Product Design, service design, Service Design, Sustainable Innovation Communication, User Experience Design, Visual Arts and Curatorial Studies, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın