Domus Academy iç mimarlık master bursu

Domus Academy’de Eylül 2024’te başlayacak master programları için burs yarışması bu sene erken açıldı. İlk yazımızda Interior and Living Design master bursu ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz.

Master in Interior and Living Design

Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

Domus’un Interior and Living Design master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

Proje konusu nedir?

Bu seneki proje konusu “Celebrating Italian Design Masters: an innovative exhibition experience”. Adaylardan 300 metrekarelik bir sergi alanı tasarlamaları istenmiş. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: bilgi@veraedu.com, vera@veraedu.com

Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, portfolyo, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille vera@veraedu.com, bilgi@veraedu.com adreslerine iletiliyor.

Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

Okulun normal ücreti 27.000 Euro. Burs oranları 6000 ile 9000 Euro arasında değişiyor.

Son başvuru tarihi ne zaman? Kazananlar nasıl açıklanıyor?

Son başvuru tarihi 19 Ocak 2024. Kazananlar 14 Şubat 2024’te açıklanacak. Master eğitimi Eylül 2024’te başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil.

Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisini, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Interior Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın