IULM Corporate Communication and Public Relations başvuruları yarın açılıyor

IULM Corporate Communication and Public Relations

IULM üniversite başvuruları yarın açılıyor. IULM, İtalya’nın Milano kentinde iletişim ve pazarlama üzerine bilinen bir özel üniversitedir. IULM’de İngilizce eğitim dilinde Corporate Communication and Public Relations üniversite programı var. Başvurular 2 Kasım yani yarın açılıyor.

İlk başvuru dönemini kaçırmak istemeyenler için son başvuru tarihi 27 Kasım. Başvuru için hazırlanacak belgeler CV, motivasyon mektubu, transkript, öğrenci belgesi, İngilizce dil belgesi, pasaport fotokopisi, vesikalık fotoğraf. Corporate Communication and Public Relations bölümü için 15 Aralık’ta admission test yapılacak. Sonucu 11 Ocak 2024’te belli olacak.

Başvuru için hazırlanacak belgeler ve sınav kaydı için aşağıdaki formu doldurup bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vera Eğitim IULM Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, IULM, Public relations and corporate communication, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın