Domus Academy Şubat 2024 Bursları

Domus Academy’nin Şubat 2024 başlangıçlı 1 yıllık master programları için beklenen burs yarışması açıldı. Ve güzel bir haber! Uzun süredir verilmeyen oranlarda burs oranlarıyla.

Bu sene her bölüm için birer kişiye 6000, 7000, 8000 ve 9000 Euro burs verilecek. Önce hangi bölümler var onlara bakalım.

bölüm listesi Domus Şubat 2024

Her bir bölüm için bir proje hazırlamak gerekiyor. Proje konularını bizlerden vera@veraedu.com veya bilgi@veraedu.com adreslerine mail atarak alabilirsiniz. Veya yazının sonundaki formu doldurmanız yeterli. Proje dışında gerekli belgeler şöyle: CV, motivasyon mektubu, portfolio, pasaport, transcript, diploma veya öğrenci belgesi IELTS (sonra da verilebiliyor).

Masterın normal ücreti 25700 Euro. Yarışmaya son başvuru tarihi 6 Ekim 2023. Kazananlar email yoluyla 31 Ekim’de açıklanacak. Masterın başlangıç tarihi ise 6 Şubat 2024. Vera Eğitim, 15 yılı aşkın süredir Domus Academy resmi Türkiye temsilcisi, Türkiye partneridir. Ücretsiz danışmanlık almak ve uzun yıllardır süren deneyimimizden faydalanmak için bizi arayabilirsiniz. 0216 504 20 12 Bostancı İstanbul

Domus Academy’i bilmeyenler için Domus, 12 aylık eğitim süresince öğrencileriyle 4 proje ve 1 staj veren tamamen uygulama, pratik ve networking imkanı sağlayan international bir yüksek lisans okuludur. Her öğrencisine staj organize eder. Denkliği vardır. 60 ECTS’lik eğitim sunar. Ayrıca okul bittikten sonra bütün öğrenciler denklik sayesinde 1 yıl oturma iznini uzatma imkanına sahiptir. Bu özelliğiyle de diğer okullardan ayrılır.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Bölümler, Brand Management, Business Design, Communication Design, Fashion Design, Fashion management, Graphic Design, Interior Design, Luxury Brand Management, Service Design, User Experience Design, Vera Eğitim, Visual Brand Design, Visual design kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın