Domus Academy ile online görüşme -18 Aralık Cuma

Bu senenin son online aktivitesini Domus Academy ile yapıyoruz. Domus Academy’de Ekim 2021’de mastera başlamak isteyen öğrenciler için, burs başvurusunu takip edenler için burslar açılmadan okulla görüşüp portfolyolarını gösterme imkanı sağlıyoruz.

Domus Academy’de Ekim 2021’de başlayacak master programları için burslar Şubat gibi açılacak. Burs başvurularından önce portfolyoyla ilgili geri bildirim almak ve portfolyo hazırlığını tamamlamak güzel bir imkan.

Etkinliğimiz 18 Aralık Cuma günü Türkiye saati ile 15:00’da başlıyor. Her öğrenci için yarım saatlik görüşme imkanı olacak. Randevuları yarım arayla organize ediyoruz.

Etkinliğe katılmak isteyenler kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilir. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Bölümler, Brand Management, Business Design, Domus Academy, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Interaction Design, Interior Design, Product Design, Service Design, Vera Eğitim, Visual Brand Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın