Polimoda etkinliğimiz: Polimoda’da okuyan öğrencimiz Ece’nin sunumu

Floransa’daki moda okulumuz Polimoda ile Aralık ayında güzel bir etkinliğimiz olacak. Polimoda’da okuyan bir öğrencimiz oradaki deneyimlerini paylaşacak. İlk defa böyle bir etkinlik yapacağız. Güzel ve faydalı geçeceğine inandığımız bu etkinliğimiz için çok heyecanlıyız.

Details at Valentino RTW Spring 2019

18 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da ofisimizde şu an Polimoda’da üniversite eğitimi alan öğrencimiz Ece, okula nasıl girdiğini, Floransa’daki hayatı, okul derslerini, çalışmalarını anlatacak. Polimoda ile ilgili sorularınızı yanıtlayacak.

Etkinlik Bostancı’da ofisimizde olacak. Yer kısıtlı olduğundan etkinliğe kayıt olmak gerekiyor. Etkinliğe kayıt için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz.

Polimoda’daki üniversite programları:

Business of Fashion

Fashion Marketing Management

Fashion Marketing & Communications

Product Management 

Fashion Art Direction

Fashion Design

Fashion Technology

Leather Technology

Fashion Design Management

Fashion Styling

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Accessory Design, Bag Design, Bölümler, Fashion business, Fashion Buying, Fashion Design, Fashion management, Fashion Startup, Fashion Styling, Polimoda, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın