NABA üniversite başvuruları -%10 erken kayıt indirimi

NABA’da Eylül’de başlayacak 3 yıllık üniversite programları için %10 erken kayıt indirimi devam ediyor. 17 Ocak’a kadar 1.640€ kayıt ücretini ödeyen öğrenciler %10 erken kayıt indiriminden faydalanabilecek. Naba 2020 üniversite ücreti yıllık 17.500€.

Eğitim dili İngilizce olan üniversite programları:

-Design (Interior Design & Product Design)

-Fashion Design

-Graphic Design and Art Direction

-Set Design

-Media Design and Multimedia Arts

-Painting and Visaul Arts

-Creative Technologies – New Technologies for Applied Arts

Naba’ya başvuru için en önemli belge başvuru yapacağınız bölüme uygun proje. Proje için hangi bölüm nasıl bir çalışma ister, proje hariç hangi belgeler hazırlanacak tüm bu bilgiler için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, sizi arayıp bilgilendirelim. Bir güzel haberimiz de 11 Ocak’ta Naba ile İstanbul’da bir etkinliğimiz olacak. Onun detayları için de bloğumuzu takipte kalın.

Vera Eğitim – NABA Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık hizmeti

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Drawing and painting, Fashion Design, Graphic Design, Interior Design, NABA, Painting and Visual Arts, Product Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın