Shoe Design ve Bag Design

Puslu bir sonbahar akşamüstü İstanbul’da. Kahvemizi yaptık çalışıyoruz.

 

LuxExpose-Ferragamo.jpg

Az önce aldığımız bir telefon ile sizinle de bu bilgileri paylaşmak istedik. Yıllardır resmi temsilcisi olduğumuz Polimoda’da İtalya’daki diğer tasarım üniversitelerinden farklı 2 master programı sunuyor. Shoe Design ve Bag Design

Polimoda Valentino Bag Design.jpgMilano’daki diğer üniversitelerde genel Aksesuar Tasarımı adı altında master programları bulmak mümkün. Fakat bazı öğrenciler özellikle ayakkabı veya özellikle çanta konusunda uzmanlaşmak istiyorlar. Aile işleri bu alanda olduğundan, kendi markalarını yaratma planları olduğundan. Bir de artık günümüzde genel eğitimlerden ziyade niş ve spesifik eğitimler daha çok başarı getirmeye başladı. Örneğin grafik tasarım değil de interaction design veya service design masterı yapmak daha çok başarı getiriyor. Böyle özel ve küçük alanlara yoğunlaşmak gereken bir devirdeyiz. Fakat böyle spesifik program sunan okul bulmak çok zor. Polimoda bu ihtiyaca yanıt veriyor. Vera Eğitim olarak İtalya’daki yaklaşık 25 özel okulun resmi temsilciliğini yapıyoruz. Bunların içerisinde Bag Design adı altında veya Shoe Design adı altında master veren başka okul yok. Biraz araştırın hak vereceksiniz.

Polimoda’daki bu 2 master da Ocak 2020’de başlıyor. Başvurular hala devam ediyor. Her ikisinin de eğitim dili İngilizce ve toplam 9 ay sürüyor. Floransa’nın zanaat ve işçilik konusunda bir merkez olduğu çoğu kişi tarafından bilinmez. Milano daha çok öne çıksa da, bildiğiniz bütün markaların üretim tesisleri Floransa çevresinde Toscana bölgesindedir. (Prada, Gucci dahil olmak üzere)

Shoe Design

Bag Design

Her iki masterın da ücreti aynı: 28000 Euro. Salvatore Ferragamo ailesine ait bir moda okulu olan Polimoda dünya listelerinde ilk 10’da yer alıyor. En güzel bilgiyi sona sakladık: Shoe Design masterı Salvatore Ferragamo partnershipiyle, Bag Design masterı ise Valentino partnershipiyle veriliyor. Master süresince markanın yöneticileriyle birlikte oluyorsunuz ve ortak projeler yapıyorsunuz.

Detaylı bilgi ve başvuru şartları hakkında bilgi almak için CV’nizle beraber vera@veraedu.com adresine email atabilir veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Vera Eğitim Polimoda resmi Türkiye temsilcisidir ve eğitim vizesi dahil bütün hizmetlerimiz ücretsizdir.

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Accessory Design, Bag Design, Polimoda, Shoe Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın