Domus Academy İç Mimarlık master bursu

Domus Academy’de Ocak’ta başlayan Interior and Living Design master burs yarışmasının proje konusu dün belli oldu. Bu sefer proje hazırlamak için 1 ay kadar bir süre verildi. Zaman kısıtı da olduğundan hemen sizlerle konuyu ve bursun detaylarını paylaşmak istedik.

Proje konusu nedir?

Proje Natuzzi firması sponsorluğunda açıldı. Burs projesinin konusu “The new Nomand: an innovative Space” Katılımcılardan 50 metrekarelik yenilikçi açık ya da kapalı bir alan tasarlamaları istenmiş. Bu tasarımı yaparken Natuzzi firmasının ürünlerinden Tempo, Fidelio veya Long Beach koltuklarını yeniden tasarlayarak bu alanda kullanmaları istenmiş. Bu alanı tasarlarken nelere dikkat etmek gerekiyor, neleri göz önünde bulundurmak gerekiyor detaylar için lütfen bizden orjinal burs metnini isteyin.

Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

  • Burs projesi (2 A3 pafta ve maksimum boşluklar dahil 2000 karakterlik proje açıklaması)
  • Portfolyo
  • CV
  • Motivasyon mektubu
  • Transkript ve diploma
  • Domus Academy başvuru formu

*Tüm belgeler tek bir pdf formatında hazırlanacak.

Burs oranları ne kadar?

Burslar 28.600€ eğitim ücreti üzerinden verilecek. 1’er öğrenciye %60, %50 ve %40, 2 öğrenciye ise %20 burs verilecek. Burs ile eğitim ücretleri:

%60 burs ile eğitim ücreti 11.440€

%50 burs ile eğitim ücreti 14.300€

%40 burs ile eğitim ücreti 17.160€

%20 burs ile eğitim ücreti 22.880€

Bursa son başvuru tarihi ne zaman?

Burs için son başvuru tarihi 5 Ekim. Sonuçlar 22 Ekim’de email yoluyla açıklanacak.

Orjinal burs metni ve başvuru formu için aşağıdaki formu doldurup bize iletin. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Interior Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın