Linguadue 2019 yaz programı

En çalışkan okulumuz Linguadue yazı kapatır kapatmaz, 2019 yazı için olan programını duyurdu. Biz de aynı çalışkanlıkla özetleri siizn için kolaylaştırdık ve Türkçe’ye çevirdik.

İngilizce mühendislik kursu

Bu sene çok güzel bir yenilik var. Uzun zamandır sorulan ve beklenen bir yenilik: Linguadue bu sene ilk defa İngilizce mühendislik kursu açıyor. Yani İtalya’daki devlet üniversitelerinde (Politecnico di Torino) İngilizce mühendislik eğitimi almak isteyenlerin girecekleri sınava yönelik kurs.

İtalya’da devlet üniversitesi araştıran bir öğrencinin mutlaka denk geleceği Linguadue, kendi alanında rakipsiz. Yıllardır mimarlık ve mühendislik sınavlarına öğrenci hazırlıyor.

Bu seneki yeniliklerden biri de ders saatlerinin arttırılmış olması. Geçen sene kurs 120 saatti. 2019 yazında ise ders saatleri toplam 160 saat olacak. Her gidenden pozitif geri dönüş aldığımız Linguadue kurslarının kayıtları şimdiden açıldı.

Euro’nun yükseldiği bugünlerde İtalya’da devlet üniversitesine yöneldiyseniz, Linguadue’nin sınavlara hazırlık kurslarına kaydolun. Bizim tavsiyemiz Lise 4 yazından ziyade Lise 3 yazında kursa katılmanız. Bu sayede son sene arkadaşlarınız Türkiye’de sınava hazırlanırken siz de ne çalışacağınızı bilecek, elinizde uygun kitap ve soru örnekleri olacak. Ayrıca Milano’da yaşamak veya bu bölümü okumak isteyip istemediğiniz konusunda da size bir deneyim olacak!

Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgileri sıra sıra paylaşacağız.

Kayıt koşulları, tarihler vb bilgiler için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. Vera Eğitim uzun yıllardan beri Linguadue resmi Türkiye temsilcisidir. Kurumumuza ek bir ücret ödenmemektir.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Automotive engineering, Politecnico di Milano, Politecnico di Torino, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Devlet Okulları, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın