Raffles Milano master bursu

Raffles Milano’da Ekim’de başlayan master programları için burs yarışması dün sona erdi. Öğrenciler burs başvurusu için portfolyolarını ve burs başvuru formlarını okula iletti. Şimdi sıra beğenilen portfolyolar için skype mülakatını beklemekte. Yarışma ile 10 öğrenciye %50 ve 10 öğrenciye de %25 burs verilecek.

Sonuçlar 13 Haziran’da açıklanacak. Başvuru yapan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Heyecanla sonuçları bekliyoruz. 🙂

Yeni açılacak burs yarışmaları ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize ilebilirsiniz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Brand Management, Business Design, Car Design, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Furniture design, Graphic Design, Interior Design, Lighting design, Product Design, Raffles Milano, Visual Brand Design, Visual design, Yacht Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın