İç Mimarlık Okuyanlara 3D Max Kurs Önerisi

İç Mimarlık okuyan ve 3D modelleme konusunda eksik olduğunu düşünenler için (öğrencimizin tavsiyesi üzerine) kurs önerisinde bulunalım.logo

Emrah Çelik 3ds Max programını, özel ve kurumsal olarak eğitim veriyor. Bugüne kadar Özel TV, kamu kuruluşları, Üniversiteler başta olmak üzere, 500 üzerinde Mimar, 1000’e yakın kişiye 3ds Max eğitimi vermiş. Birçok eğitim seti ve kitaplarıda bulunan Emrah Çelik’in 2000 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım(CAD) bölümünü bitirmiş ve Multimedya & Internet sektöründede uluslararası organizasyonlar ve yurtdışı firmaların bulunduğu bir çok proje gerçekleştirmiş.

İletişim bilgileri: Tel: +90 216 530 01 54 – GSM: +90 542 675 55 82 – emrahcelik@gmail.comhttp://www.emrahcelik.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Interior Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın