Giorgia ile bir gün

Geçtiğimiz hafta Linguadue Milano’dan bayan Giorgia’yı ofisimizde misafir ettik. İtalya’daki resmi okullarımızdan her zaman disiplinle hizmet veren, her öğrencisini tanıyan ve takibini bırakmayan bir dil okulu Linguadue.

giorgia linguadue.jpgLinguadue, Linguaviva grubunun Milano’daki okulu. Genel İtalyanca kurslarının dışında İtalyan Devlet Üniversitelerinin giriş sınavlarına hazırlık kursları veriyorlar. İtalyan devlet üniversitelerinden en çok talep görenler Politecnico di Milano ve Politecnico di Torino. Politecnico di Milano’daki tek İngilizce bölüm Mimarlık. Politecnico di Torino’da ise 5 tane İngilizce bölüm var. Bunlar mimarlık, bilgisayar mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, makina mühendiliği ve otomotiv mühendisliği.

Linguadue mimarlık için İngilizce ve İtalyanca kurs veriyor. Mühendislik sınavı için ise şu an sadece İtalyanca hazırlık sınıfı var. Talep olmasına rağmen açmıyorlar. Seneye inşallah:) Giorgia ile bunu da konuştuk.

Her zamanki işini ciddiye halan haliyle hazırladığı özet sunumu gösterdi. Biz de taze pişirdiğimiz tarçınlı kekimizle yeni demlenmiş çayımızdan ikram ettik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile. Geriye bugünün anısına aşağıdaki resim kaldı.

Linguadue resmi temsilciliği Vera Eğitim, detaylı bilgi için formu doldurunuz.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Automotive engineering, Politecnico di Milano, Politecnico di Torino, İtalya'da Eğitim, İtalyan Devlet Okulları, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın