SPD Transportation and Car Design sene sonu projeleri

SPD Transportation and Car Design master programı sene sonu projeleri Volkswagen Group Design ortaklığı ile yapıldı. Öğrenciler Audi ve Lamborghini için yenilikçi projeler gerçekleştirdiler. Sunuma aileler, master öğrencileri ve sektörden kişiler katıldı.

Hazırlanan projeler:

Tormenta: Lamborghini markası için tasarlandı. Konsept mecerası ve varlıklı insanları araştırıp onlara yeni bir ulaşım konsepti tasarlama.

Audi Revive: Araç yapılırken takım sporlarından ilham alınmış.

Audi Revive

Audi Jet: Markanın lüks segmenti için tasarlanmış. Kısa mesafe yolculuğunu daha rahat ve hızlı hale getirmek için bir araç tasarımı yapılmış.

Audi Jet

Aura: Adından da anlaşıldığı gibi sürücünün dış dünyadan koparak rahat bir anın tadını çıkarması hedeflenmiş.

Audi Aura

Audi One Space: Kişisel bir ofise dönüşen araç.

Audi One Space

Supersense car: Kullanıcı etkileşimi odak noktası olan bir araç.

Audi Supersense

Milano’da SPD’de araç tasarım masterı ile ilgiliyseniz aşağıdaki formu doldurup bize iletin sizi arayalım. Vera Eğitim – SPD Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Car Design, SPD, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın