Naba yaz kursu burs sonuçları

Naba 2018 yaz kursları için açılan burs yarışmasının sonuçları bugün başvuru yapan öğrencilerimize ve bize ulaştı. Yarışmanın bu seneki konusu “Valizine ne koyacaksın?” Uzun bir yurtdışı seyahati için seni sen yapan, olmazsa olmaz bir eşyanı al. Bu nedir? Konu çok güzel ve keyifliydi.

Burs sonuçları sonunda yarışmaya katılan 4 öğrencimiz Naba’da 2 haftalık yaz kursunda %50 bursla okuma hakkı kazandı. Bursu kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 🙂 Çok gururluyuz doğrusu, bizim için güzel bir Cuma günü.

Vera Eğitim – Naba Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Furniture design, Graphic Design, Interior Design, Lighting design, NABA, Product Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın