Domus Product Design Burs Yarışması

 

Ekran Resmi 2018-01-18 12.29.47.png

Domus Academy’nin beklenen burs yarışmaları bugün açıldı. Product Design master programı Eylül başlangıç dönemi için yarışma konusu çok basit:  Açılabilen yemek masası tasarımı 🙂 Orjinal yarışma metni ve bursa başvuru formu için bize email gönderin: vera@veraedu.com

Bursa nasıl başvurabilirm?

Bursa başvurmak için en fazla 5 tane A3 boyutunda pdf formatındaki projenizi, Cv, motivasyon mektubu, diploma, transcript, pasaport ve Domus Academy başvuru formuyla beraber vera@veraedu.com adresine gönderin.

Son tarih ne zaman?

Son başvuru tarihi 16 Nisan 2018.

Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Sonuçlar 16 Mayıs 2018’te açıklanacak. Email ile duyurulacak.

Ne kadar burs veriliyor?

Domus Academy’de master ücreti 28 600 Euro. Bu fiyat üzerinden %60, %50 ve %40 burs verilecek. Ayrıca iki tane %20 mansiyon ödülü var.

Detaylar:

Başvuru formu, orjinal burs metni için aşağıdaki formu doldurun, Domus Academy Türkiye Resmi temsilcisi (2016 ve 2017 yılları Türkiye 1.si ve dünya 3.sü), Vera Eğitim vera@veraedu.com

Randevu için: 0216 504 20 12

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın