Zanaatkarlık okulu Arsutoria

Temsilciliklerimizin arasında yeni sayabileceğimiz bir okulumuz var: Arsutoria School

Milano’da yer alan bu okul, ayakkabıcılık ve çantacılık alanlarında eğitim veriyor. Milano’daki diğer tasarım okullarımızdan farkı, tamamen üretim üzerine odaklanması. Kalıp çıkarma, prototip üretme gibi konulara odaklanıyor. Atölye ve laboratuar imkanları da bunu destekleyecek şekilde.

Başlıkta zanaatkarlık dediysem, üretimi vurgulamak için. Okulun verdiği eğitim son derece teknolojik, modern endüstriye yönelik.

Evelki sene Footwear Pattern Making and Prototyping eğitimine katılan bir öğrencimiz güzel resimler paylaşmıştı okuldan.

arssutoria1.jpg

Arsutoria’da sadece tasarım, çizim ve koleksiyon çıkarma yok. Asıl kalıp çıkarma, örnek üretme, modelhane, model üretme gibi pratiğe yönelik bir eğitim var.

Farklı kombinasyonlarda eğitimleri eşleştirmek mümkün fakat özetle Arsutoria’daki eğitimler şöyle:

Intensive Program in Accessories

Ayakkabıcılık ve çantacılık eğitimlerini kapsıyor. Yaklaşık 8 ay, bir akademik yıl sürüyor. Başlangıç tarihi 11 Eylül 2017, bitiş tarihi 8 Mayıs 2018. Ücret 19 500 Euro. Program kapsamında kalıp çıkarma, prototip üretme, ayakkabı koleksiyonu oluşturma, çanta model üretme, prototip geliştirme ve çanta koleksiyon tasarımı konuları işleniyor. Eğitim dili İngilizce

Bag Pattern Making, Prototyping & Bag Collection Design

Sadece çanta eğitimi almak isteyenler için eğitim süresi 12 hafta. Ücreti 8450 Euro. Programın başlangıç tarihi 11 Eylül 2017.

Footwear Pattern Making, Prototyping & Footwear Collection Design

Sadece ayakkabıcılık eğitimi almak isteyenler için ise toplam süre 17 hafta. Başlangıç tarihi 28 Ağustos 2017. Eğitim ücreti 11 950 Euro.

Arsutoria School Yaz Kursları

Eğitim için bu kadar süre ayıramıyorsanız, hala işinize devam etmek zorundaysanız, 4 haftalık yaz kurslarına katılabilirsiniz.

Bag Collection Design 12 Haziran 2017, 4 hafta, 3500 Euro

Footwear Collection Design 10 Temmuz 2017, 4 hafta, 3500 Euro

Konaklama imkanları ücrete dahil değil, fakat okul kendi binasında öğrencilerine yurt imkanı sağlıyor.

BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN, Arsutoria Türkiye Resmi Kayıt Ofisi Vera Eğitim’e yazın:

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Arsutoria, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın