Milano fotoğrafları

Geçtiğimiz Temmuz ayında Domus Academy ve Naba’nın davetlisi olarak Milano’daydım. Bayram tatilini de fırsat bilip 2-3 gün öncesinden ordaydık. Şansımıza hava yaz ayına göre çok çok sıcak değildi. Duomo etrafında, Navigli’de, alışveriş için Corso Buones Aires caddesinde bol bol gezdik.

Bir günümüzü de Como gölüne ayırdık. Como’ya ulaşım çok rahat. Milano Merkez Tren İstasyonu’ndan direk Como’ya tren var. Bileti ister internetten alabiliyorsunuz isterseniz de tren istasyonundan gişeden. Bilet kontrolleri trenin içerisinde yapılıyor. İlk başta bir tereddüt yaşadık bilet soran olmayınca ama trende tanıştığımız bir Türk kontrollerin yolculuk esnasında yapıldığından ve giderek sıkılaştığından bahsetti bize kaçak binmeyi önlemek için. 🙂

Milano fotoğrafları

milano milano1  milano3 milano4 milano5 milano6 milano7 milano8 milano9

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Gezi ve Seyahat, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın