Yılın ilk karı

20161214_083754.jpg

Sabah erken camdan bakıp da bu manzarayı görünce bugün evden çalışmaya karar verdim. Sıcak çayım, kahvem yanımda bilgisayarımı açtım, camın kenarında oturup çalıştım. Arada camı açıp soğuk havayı içime çektim.

Aralık ayını çok seviyorum. Hem yurt dışında yaşayan arkadaşlarım geliyor, hasret gideriyoruz. Hem de İtalyanlar Noel tatillerini uzatıp, işlerini hafifletmeye başlıyorlar ki onların bu tatili ve rahatlığı bize de yansıyor.

Hoş geldin yılın ilk karı, bize bereket, sıcaklık ve mutluluk getir. Kötülükler ve sıkıntıların üzerini ört, eriyip giderken bütün olumsuzları beraberinde götür!

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın