İtalya’da yat tasarım masterı

İtalya’da yat tasarım alanında master yapmak isteyenler için Politecnico di Milano Yacht Design masterı için başvurular devam ediyor. Ağustos ayında başvurunuzu tamamlayıp Eylül’deki selection interview a katılabilirsiniz. Bu yazımızda master programı ve başvuru süreci ile ilgili önemli noktaları başvuru yapmak isteyenlerle paylaşıyoruz.

Politecnico di Milano yat tasarım masterı

Politecnico di Milano Yacht Design master programı hakkında genel bilgi verebilir misiniz?

Politecnico di Milano Yacht Design masterının başlangıç tarihi 5 Şubat 2024. Eğitim dili İngilizce. Eğitim süresi 1 yıl. 60 ECTS denkliği olan bir master yani iş hayatına yönelik ve stajlı bir master. Eğitim ücreti 14.000€.

Politecnico di Milano Yacht Design master programına kimler başvuru yapabiliyor?

Yacht Design bölümüne ilgisi olan bu ilgisini somut olarak gösterebilecek mimarlık, iç mimarlık, endüstriyel tasarım, mühendislik gibi farklı disiplinlerde üniversite eğitimi almış ya da eğitimi devam eden en geç Ocak 2024 yılında mezun olacak öğrenciler başvuru yapabiliyorlar.

Politecnico di Milano Yacht Design master programına başvuru için nasıl hazırlık yapmalıyım?

Yacht Design bölümü başvurusu sırasında en önemli belgeler portfolyo ve motivasyon mektubu. Öğrenciler bu alana olan ilgilerini mutlaka somut bir şekilde bu belgeler aracılığıyla anlatmalılar. Yacht Design ile ilgili varsa çizimleri portfolyoya eklemeliler. Nasıl bir portfolyo hazırlanmalı, motivasyon mektubunda nelerden bahsedilmeli bu konuda öğrencilerimizi detaylıca bilgilendiriyoruz. Onlarla konuşup fikir alışverişlerinde bulunuyoruz.

Politecnico di Milano Yacht Design başvuru süreci nasıl?

Başvuru için gerekli olan tüm belgeleri İtalya’ya Politecnico di Milano’ya iletiyoruz. Sonrasında İtalya’dan skype mülakatı için gün ve saat geliyor. Bu mülakattan sonra okuldan kabul ya da red cevabı geliyor. Skype mülakatında neler soruluyor, mülakata nasıl hazırlanmalı öğrencilerimize anlatıyoruz. Daha önce bu mülakatları yapan öğrencilerimizin tecrübelerini onlarla paylaşıyoruz.

Yacht Design masterı yapmak isteyenlerle önemli bilgileri kısaca paylaşmak istedik. Aklınıza takılan sormak istedikleriniz olursa aşağıdaki formu doldurup bize iletin. Vera Eğitim ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Polidesign, Politecnico di Milano, Vera Eğitim, Yacht Design, İtalya'daki Okullar, İtalyan Devlet Okulları kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın