NABA online sunum: İtalyan Tasarım Üniversitelerine nasıl hazırlanılır?

İtalya’da tasarım alanında üniversite eğitimi almak isteyenler için önümüzdeki hafta Naba ile online bir etkinliğimiz olacak. Üniversite başvurusu yapacaklar için oldukça faydalı geçecek. Özellikle lise 10. ve 11. sınıfta okuyan öğrencilerin katılmalarını tavsiye ediyoruz.

Etkinliğin konusu: İtalyan Tasarım Üniversitelerine nasıl hazırlanılır?
Etkinlik günü: 12 Nisan Çarşamba günü
Etkinlik saati: Türkiye saatiyle 17:00 – 18:00 arası

Online sunumda CV oluşturma, motivasyon mektubu yazma ve portfolyo hazırlığı ile ilgili bilgi verilecek. Sunumu NABA’dan Eleonora Corsini yapacak. Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim NABA Türkiye resmi partneri, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Drawing and painting, Fashion Design, Graphic Design, Interior Design, NABA, Painting and Visual Arts, Product Design, Vera Eğitim, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın