SPD skype mülakatında neler soruluyor?

Scuola Politecnica di Design master programları için başvurular devam ediyor. SPD’de başvuru sürecindeki en önemli adımlardan biri de skype görüşmesi. SPD değerlendirme sürecinde başvurusunu yapan öğrencilerle mutlaka skype görüşmesi yapıyor. Bu hafta SPD skype görüşmesine giren öğrencimize neler soruldu sizler için özetlemek istedik.

Skype görüşmesi hem öğrencinin İngilizce seviyesini tespit etmek hem de öğrencinin okula, bölüme karşı istekliliğini, motivasyonunu ölçmek için başvurusu aşamasında çok önemli bir adım.

SPD’ye başvuru evraklarımızı ilettikten sonra okuldan maille skype görüşmesi için tarih geliyor. Öğrencimiz o gün ve saatte skype üzerinde web cam ve mikrofon ile hazır oluyor. Görüşmenin en başında sizden kısaca kendinizi tanıtmanız isteniyor. Kısa bir sohbet oluyor. Ardından portfolyo üzerinden konuşuluyor. Yaptığınız projelerle, üniversite eğitiminizde neler yaptığınız, hangi tasarım programlarını bildiğinizle ilgili sorular soruyorlar. En önemli kısım da SPD de neden bu masterı yapmak istediğiniz ile ilgili kendinizi ifade etmeniz.

SPD master başvurusu ile ilgili bilgi almak isteyenler aşağıdaki iletişim formunu doldurup bize iletebilirler. Vera Eğitim SPD Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Car Design, Food Design, Graphic Design, Interior Design, Product Design, SPD, Vera Eğitim, Visual design, Web design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın