İtalya’da okuyan öğrenciler için İtalyanca kursu

İtalya’ya mastera ya da üniversite eğitimine giden öğrencilerimize güzel bir haberimiz var. Özellikle Ocak dönemi Milano’ya mastera gidecekler bu bilgileri ajandalarına not etsin.

İtalya’daki köklü İtalyanca dil okulu Scuola Leonardo da Vinci’deki İtalyanca akşam kurslarının bir sonraki başlangıcı belli oldu. Eğitimlerinden sonra İtalya’da kalıp çalışmayı hedefleyenler için İtalyanca bilmek önemli. Bu yüzden İtalya’da master yapan ya da üniversite okuyan öğrencilere tavsiyemiz kendilerine zaman ayırıp İtalyanca öğrenmeleri.

Scuola Leonardo da Vinci – Akşam Kursları

Kursun başlangıcı 9 Mart 2020

Eğitimler haftaiçi iki akşam saat 18.30 – 20.00 arası

Eğitim süresi 8 hafta

Eğitim ücreti 340€

Kurs ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim – Scuola Leonardo da Vinci Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Scuola Leonardo, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın