Domus Academy ile 20 Mart’ta İstanbul’dayız

Domus Academy’de master yapmak isteyenler, master programlarını araştıranlara güzel bir haberimiz var. Bu tarihi ajandalarınıza not edin.

20 Mart Cuma günü Domus Academy’nin Türk öğrencilerin başvurularından ve kayıtlarından sorumlu İtalyan yetkilisini Bostancı’da ofisimizde misafir edeceğiz. İtalyan misafirimiz Domus Academy’deki master programlarını, kabul şartlarını anlatacak. Etkinliğimizde İtalyan yetkili ile bire bir görüşüp sorularınızı sorabilecek, başvuru için portfolyolarınızı kontrol ettirebileceksiniz.

Etkinlik için yerimiz kısıtlı olduğundan ilgilenen öğrenciler aşağıdaki formu doldurup etkinlik için ön kayıt açabilirler.

Vera Eğitim – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Bölümler, Brand Management, Business Design, Domus Academy, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Interaction Design, Interior Design, Product Design, Service Design, Strategic Design, Visual Brand Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın