Polimoda üniversite programları

Details at Valentino RTW Spring 2019

İtalya’da moda alanında üniversite okumak isteyenler için bugün Polimoda’daki üniversite eğitimlerinden bahsedeceğiz. Polimoda, Floransa’da yer alan ünlü modaci Salvatore Ferragamo’nun ailesinin moda okulu. Polimoda’nın İtalyan temsilcisi ile bu hafta skype görüşmemiz oldu. Bize Polimoda’daki yenilikleri anlattı. Bu yeniliklerden biri de Polimoda üniversite programları ile ilgili. Artık Polimoda’da sadece İngilizce eğitim veren dört tane üniversite programı var.

Polimoda İngilizce üniversite programları neler?

-Fashion Design

-Fashion Business

-Fashion Merchandising

-Fashion Art Direction

Eğitim başlangıç tarihi Ekim 2020. Eğitim süresi 4 yıl. Eğitim ücreti yıllık 18.000€

Başvuru aşamasında Fashion Design ve Fashion Art Direction bölümleri için bir portfolyo hazırlamak gerekiyor. Başvurudan sonra skype üzerinden bir interview yapılıyor ve öğrencinin bu bölüme ilgisi ve uygunluğu ölçülüyor. Polimoda üniversite eğitimleri için öğrencilerini titizlikle seçiyor, eğer öğrencinin yetenekleri farklı bir alandaysa ona farklı bir bölüm de önerebiliyor.

Şu an Polimoda’da Creative Direction bölümünde 2. sınıfta okuyan öğrencimiz Ece dün ofisimizde Polimoda ile ilgili bir sunum yaptı. Okuldaki deneyimlerini paylaştı, Floransa’daki yaşamla ilgili önemli bilgiler anlattı. Şu an üzerinde çalıştıkları projeden bahsetti. Fashion Design son sınıf öğrencilerinin Haziran ayında Floransa’da bitirme projeleri için bir defileleri oluyor. 2016 yazında biz de davetliydik. Çok profesyonel bir defileydi, önemli dergilerden konuklar, her yerde kameralar vardı. Oldukça etkileyiciydi. Ece ve sınıfı da 2020 sene sonu defilesinde yer alacak öğrencilerin koleksiyonlarının branding çalışmasını yapıyorlar.

Polimoda’daki üniversite programları için detaylı bilgi almak, orada okuyan öğrencilerle görüşmek, okulun kampüsünü ziyaret etmek isterseniz bize yazın. bilgi@veraedu.com, vera@veraedu.com

Vera Eğitim – Polimoda Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Fashion business, Fashion Design, Fashion management, Polimoda, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın