IED Graphic Design master bursu

IED Floransa kampüsünde 18 Şubat 2020’de başlayacak Graphic Design master programı için burs yarışması devam ediyor. IED’deki burs projeleri bu sene daha iyi bir dünya için hazırlanıyor. 2015 yılında dünya liderleri 2030 yılına kadar daha iyi bir dünya için 17 tane hedef belirledi.

Graphic Design master bursuna başvuru yapacaklar için bu hedeflerden 2 alternatif verilmiş. Bu iki alternatiften 1 tanesini seçip görsel bir teklif hazırlamaları istenmiş.

3 – Good health and well-being: ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages; ya da

10 – Reduced inequalities: reduce inequality within and among countries;

Konu yoruma açık olduğundan lütfen bizden burs orjinal metnini isteyin.

Burs başvurusu için son tarih 19 Eylül 2019.

Burs oranı %50. %50 burs ile eğitim ücreti 10.950€ oluyor.

Yukarıdaki proje harici hazırlanacak evraklar: Başvuru formu, CV, transkript, diploma ya da öğrenci belgesi, pasaport kopyası, motivasyon mektubu, portfolyo, İngilizce B2 belgesi yoksa skype görüşmesi yapılıyor.

Burs ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun bize iletin. Sizi arayıp bilgilendirelim.

Vera Eğitim – IED Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Graphic Design, IED, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın