Tebrikler Şükrü Kaptanoğlu!

Domus Academy burs yarışması sonuçları Pazartesi günü açıklandı. Heyecanlı bekleyiş akşamüstüne doğru son buldu. Bu seneki yarışmada biraz hayal kırıklığı yaşadık diyebiliriz. Kazanacağına inandığımız öğrencilerden ödül alamayanlar oldu, ama yılmak yok biz umudumuzu her zaman taze tutmayı, motivasyonumuzu yüksek tutmayı biliriz. Önümüzde başka yarışmalar da var ve hakikaten elinden geleni yaptığından “Hayırlısı böyleymiş” diyebilmek güzel.

Product Design master programında özel mansiyon ödülü, yine projesini çok severek takip ettiğimiz, beraber brainstorming yaparak hevesle fikir alışverişinde bulunduğumuz ve projesini aşama aşama severek takip ettiğimiz Şükrü’nün oldu. Kartell Museo için tasarladığı oyuncak hep görsel anlamda cazip ve ilgi çekiciydi, hem çocukların hayal gücünü ve becerilerini arttırmaya yönelikti, hem de markanın kimliğini çok güzel yansıtıyordu. Bütün tebrikler Şükrü için, inşallah Domus’tan mezun olurken de başka başarılarınla gurur duyarız.

Yarışmayı kaçıranlar, ya da kazanamayanlar üzülmesin. Başka burs yarışmaları var devam eden ve açılanlar olacak. Haberdar olmak için bloğumuzu takip edin veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın