IED Torino

IED, birçok şehirde kampüsü olan ve İtalyan kültürüne en çok sahip çıkan bir tasarım üniversitesi. Ana merkezi Milano’da (2 yerleşke ile). Torino kampüsünde ise otomotiv tasarımı üzerine üniversite ve master düzeyinde eğitimler veriliyor.

Torino sanayi şehri diye bilinir. İstanbul Milano ise, Torino da Gebze’dir denir. Oysa Torino en çok da öğrencilerimizden duyduğumuz kadarıyla çok yaşanılası bir şehir. Son yıllarda Torino’ya talep artmış durumda. Maddi faktörler de buna sebep tabi ki.

ied-torinoIED’in Torino kampüsü ise tam bir car design laboratuarı. Bilmeyenler için Torino Fiat fabrikasının şehri. Fiat’ın açılımı Fabbriche Italiane Automobilistiche (di) Torino. Yani Torino’daki İtalyan Otomotiv Fabrikası. Çok hoş değil mi?

İşte IED’in en güzel yanı bu. Kampüslerini kurarken, şehrin dokusuna, sanayisine bakarak kuruyor.

Bu hafta Torino IED’i ziyaret edeceğiz. Anlatılanlardan çok gözlerimizle, duygularımızla deneyimleme şansımız olacak. Sizinle de en kısa sürede paylaşırız. Bu deneyimlerin öğrencilerimize çok faydalı olacağına inancımız tam.

Car Design çok niş bir alan gibi görünse de, belki eski öğrencilerimizin referansından, belki de gönderdiğimiz öğrencilerin başarılarından, her sene lisans ve master düzeyinde öğrenci yolladığımız bir bölüm. Car Design portfolio’su nasıl olmalı? Car Design için nasıl motivasyon mektubu yazılmalı? gibi konulara ayrıca özen gösteriyoruz.ied-torino.jpg

Vera Eğitim, sadece “İtalya’da” özenli, titiz, ilgili danışmanlık

Resmi temsilcilik ofisi

Bostancı, İstanbul vera@veraedu.com

IED Torino ve Car Design üniversite ve master eğitimleriyle ilgili bilgi almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz:

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Automotive engineering, Car Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın