Ara dönem açılan ürün tasarımı masterları

Sizin için bir yazı özeti daha hazırladık. İtalya’da master yapmayı planlayan bir öğrenci çoğu zaman nereden başlayacağını bilemez. Bir sürü seçenek gelir önüne. Fakat okulların sitelerinde özet bilgiye ulaşmak neredeyse imkansızdır. Bazıları güncel değildir, bazıları da karmaşıktır.

O yüzden 2 noktayla yola çıkıp işinizi kolaylaştırmak istedik. Bu yazı şu kişilere yönelik:

  • İtalya’da Product Design masterı yapmak isteyenler
  • Ocak 2019’da mastera başlamak isteyenler

Umarım yazımız hoşunuza gider. İstediğiniz soru için bize çekinmeden yazabilirsiniz. vera@veraedu.com. Ya da kolayca sondaki formu doldurun.

Ekran Resmi 2018-09-14 10.26.56.png1. Domus Academy, Milano, Product Design, 1 yıllık, stajlı, 28 600 Euro

Domus Academy’nin masterı 60 ECTS, yani staj veren 1 yıllık masterlardan. En meşhur okullardan biri olmasından fiyatı yüksek. Fakat %60’a kadar burs imkanı var. Burs ile beraber ücreti 11 140 Euro oluyor. Yarışmaya katılmak için son gün 5 Ekim. Bizden metni istersin ilgini çekerse.

2. IED, Milano, Design, 1 yıllık, 18 900 Euro

IED İtalya’nın en eski sanat akademilerinden. Köklü ve zor bir eğitim sunuyor. Onun da şu an bir burs yarışması var. Oranlar %50. Son başvuru tarihi 20 Eylül. Bir hafta kaldı sadece!

3. Florence Design AcademyFloransa, Industrial Design, 1 yıllık, 7500 Euro

Küçük bir okul olmasına rağmen yıllardır çok iyi geri bildirim aldığımız bir okul. Floransa tarihi ve müzeleriyle insanı besleyen bir şehir. Diğer yandan Milano’ya göre daha ekonomik.

4. NABA, Milano, Product Design, 2 yıllık, 14 390 Euro, stajlı

Akademik kariyer düşünenler için, ardından doktora yapmaya imkan tanıyan 2 yıllık 120 ECTS’lik akademik master. NABA’nın da şu an bir burs yarışması var. Son başvuru tarihi 19 Ekim. %60’a kadar burs veriyor. Hem de sadece portfolio göndererek yarışmaya başvurabiliyorsun. Ek bir proje hazırlamak gerekmiyor. Burs ile ücreti 5bin Euro civarına geliyor.

5. Politecnico di Milano – Polidesign, Industrial Design for Architecture, 1 yıllık, stajlı, 11000 Euro

Bu bölümü diğerlerinden ayıran en büyük özelliği içeriği. Daha spesifik bir eğitim sunması. Devir biraz da uzmanlaşma devri. Diğer yandan Polimi diplomasının prestiji yüksek.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Product Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın