Tebrikler Gülcan ve Adem!!!

Geçtiğimiz ay Naba master burs sonuçları açıklanmıştı. Sonuçların açıklanması ile güzel haberler almak bizi çok mutlu etti.

Interior Design master burs yarışmasına katılan öğrencimiz Adem 1. ödülünü kazandı ve Naba’da Eylül’de başlayan iç mimarlık master programında %60 burs ile okuma imkanı kazandı.

Product Design master burs yarışmasına katılan öğrencimiz Gülcan 3. ödülünü kazandı ve Naba’da Eylül’de başlayan endüstriyel tasarım master programında %40 burs ile okuma imkanı kazandı. İki öğrencimizi de tebrik ediyoruz. 🙂

Yeni açılacak burs yarışmaları ile ilgili önden bilgi almak isterseniz bize CV’nizi iletip burs listemize kayıt olabilirsiniz. bilgi@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Interior Design, NABA, Product Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın