Polidesign Service Design Webinar

Bugün Polidesign Service Design webinarına katıldık ve bölümle, başvurularla alakalı güzel bilgiler edindik. Hemen sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istedik.

Bildiğiniz üzere 1 yıl süren eğitimin dili ingilizce. Eğitim Ekim 2018’de başlıyor. Ekim ayından Nisan ayına kadar hem teori hem uygulamalı eğitim gördükten sonra Nisan ayından Eylül ayına kadar staj ve sonunda final projeleri veriliyor.

Master süresi boyunca birçok farklı alanda birçok firma ile büyük ve küçük workshoplar düzenleniyor.3 haftalık büyük workshoplar ve 3 günlük mini workshoplar. Ve yine araştırmalar yapmak için farklı aktiviteler düzenleniyormuş.

Webinar sırasında bir kişi hem okuyup hemde part time bir işte çalışabilir miyiz diye sorduğunda -evet dersem yalan söylemiş olurum- şeklinde bir cevap aldık 🙂 Teoride zamanınız varmış gibi gözükebilir ancak çok fazla aktivite ve workshop olduğu için sizin açınızdan çokta yararlı olacağını söylemiyorlar.

Bu sene Milano’da düzenlenen Design Week’te ise ilk kez Service Design bölümü olarak Rethink Festival düzenlemişler. Bu senenin en büyük etkinliği imiş. Daha fazla bilgi almak isterseniz eğer siteye göz gezdirebilirsiniz. http://rethinkfestival.it/

Bunun dışında Polidesign Service Design masterının burs yarışması hala devam etmekte. Bununla ilgili linkten başvuru ve şartları öğrenebilirsiniz.

Politecnico di Milano Service Design master bursu

Daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Herkese iyi hafta sonları.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Genel, Polidesign, Service Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın