Politecnico di Milano Polidesign’da master eğitimi

Politecnico di Milano Polidesign’da Ekim ayında başlayan eğitim dili İngilizce olan 3 tane master eğitimi verilmekte. Bunlar:

1. Color Design & Technology 6.950€

2. Service Design 14.000€

3. Strategic Design 13.800€

Bu 3 programda farklı alanlarda master yapmayı hedefleyenler için güzel bir alternatif. 60 ECTS değerindeki bu master programları ile hem kariyerinizde farklı bir yönde ilerleyebilir hem de uygulama ve proje bazlı bir eğitim alabilirsiniz. Politecnico di Milano Polidesign’daki master programlarının bir avantajı ise uygun fiyatlı olması.

Bölümlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için bölüm videolarını izleyebilirsiniz. Color DesignStrategic Design videoService Design video

Bölümlerle ilgili detaylı bilgi ve başvuru şartları için Politecnico di Milano Polidesign resmi Türkiye temsilcisi Vera Eğitim ile iletişime geçebilirsiniz. bilgi@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Genel, Polidesign, Service Design, Strategic Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın