IED Brand Management & Communication Master Burs Yarışması

11

IED bu sene burs yarışmalarını erkenden açtı. Brad Management and Communication bölümü için diğer senelerden farkı ayrı bir proje konusu var. IED Brand Management and Communication master programı  IED’in Milano kampüsünde veriliyor. Eğitim dili İngilizce. Program Ocak ayında başlıyor ve 1 yıl sürüyor.

Yarışma projesinin konusu nedir?

Landor markası sponsorluğunda açılan burs yarışmasında Brand Management and Communication bölümü için ek bir proje isteniyor. Burs projesi için istenen kendinize beğendiğiniz bir Lovemark seçmeniz. Bunu neden beğendiğinizi, gerekçeleriyle anlatmanız. Mantıksal ve rasyonel gerekçeler olmasa da bu markayı tercih etme nedenleriniz neler. 3000 satırlık bir açıklama hazırlamak gerekiyor ve görsellerle desteklenmesi bekleniyor. Konu yorumlamaya dayalı olduğu için orjinal yarışma regulation’ını mutlaka isteyin. (bilgi@veraedu.com)

Ne kadar burs veriliyor?

Kazanan öğrenciye eğitim ücreti üzerinden %70 burs oranında burs veriliyor. Burs ile eğitim ücreti 18.900€ iken 7.770€’ya düşüyor.

Proje dışında hangi belgeler gerekiyor?

CV

Transcript

Motivasyon Mektubu

Pasaport

IELTS B2 belgesi

Proje dosyası tek bir .pdf ya da .doc formatında, dosya boyutu maksimum 8 mb olmalıdır.

Son başvuru tarihi ne zaman?

15 Nisan 2018.

Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

31 Mayıs 2018.

Belgelerimi nereye, nasıl ileteceğim?

Bütün belgeler e-maille IED Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e iletiliyor. vera@veraedu.com, bilgi@veraedu.com

Başvuru formu ve orijinal yarışma metnini nasıl edinebilirim?

Başvuru formu ve burs yarışması orjinal metnini aşağıdaki formu doldurarak bizden isteyebilirsiniz.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Brand Management, IED, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın