NABA master burs yarışması

NABA’nın sonbahar 2018 başlangıçlı master programları için burs yarışmaları açıldı.

ofis

Her bölümden 5 kişiye burs verilecek. Burs oranları %60, %50, %40 ve 2 kişiye mansiyon olarak %20. Burs yarışmalarına son katılma tarihi 11 Mayıs 2018.

Burs yarışmalarına katılmak için istenilen konu hakkında proje hazırlamak gerekiyor. Burs metinleri yoruma açık. O yüzden mutlaka orjinal metni bizden isteyin. İlgisini çekenler olur belki diye birkaç satırda size bölüm yarışmalarınız özetliyoruz.

Communication Design, 2 yıllık master: Sevdiğin bir yeri herkese tanıtacak bir reklam kampanyası yap.

Contemporary Arts Market, 1 yıllık master: Farklı kökenlerden gelen sanatçıların yaptığı 15 modern sanat eserini incele ve analiz et.

Creative Advertising, 1 yıllık master: Küçüklüğünde sevdiğin ve aklında kalan kendi yerel bir reklamını seç günümüze uyarla.

Visual Arts and Curatorial Studies, 2 yıllık master: Tarihten seçtiğin bir konuyu özetleyerek, görselleştirerek ve yorumlayarak anlat.

Photography and Visual Design, 1 yıllık master: Fotoğrafı, heykel, sinema, edebiyat vb. gibi bir başka sanat dalıyla birleştiren 20 resimlik bir proje hazırla.

Fashion Design, 2 yıllık master: Kendi kişiliğini yansıtan bir koleksiyon hazırla.

Product Design, 2 yıllık master: Ürün tasarımı sanayisini analiz et. Geçmişte nasıldı, şimdi nasıl? Ve gelecek için tasarım önerilerinde bulun.

Interior Design, 2 yıllık master: Proje konusu sıradışı bir mekanın keşfi. Sıradışı mekanın neresi? Kaşif kim? Özellikleri neler?

Konular oldukça ilgi çekici. Bu özetleri hazırlarken ne fikirler geldi aklımıza. Burs yarışmasına hazırlananlarla brainstorming yapmaya hazırız. Bu zamana kadar NABA ve Domus Academy’den, hatta İtalya’dan en çok burs kazandıran eğitim firması olarak size yardımcı olmak için bekliyoruz:)

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Creative Advertising, Fashion Design, Interior Design, NABA, Product Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Edebiyatı, İtalyan Kültürü, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın