MIP Marketing Management

İtalya’nın en iyi teknik üniversitelerinden Politecnico’nun Business Graduate School’u MIP.

En çok tercih edilen master programlarının başında Marketing Management masterı geliyor. Master 1 yıl sürüyor. Eğitim dili İngilizce. Her sene Eylül ayında başlıyor. Ücreti 15000 Euro.

Ekran Resmi 2018-01-22 16.44.10.png

Okula başvuru için gerekli belgeler şöyle:

CV

Pasaport

Transcript

Diploma

Motivasyon mektubu

Vesikalık fotoğraf

İngilizce belgesi (IELTS 6.0 veya üniversitede %100 İngilizce eğitim alındığına dair belge)

2 tane referans mektubu (opsiyonel)

100 Euro online ödeme

Belgeler yüklendikten ve online başvuru ücreti ödendikten sonra okuldan onay bekliyoruz.

Bu sene geçtiğimiz senelerden farklı olarak okul öğrencilerden yaklaşık 15 dakikalık bir video çekimi istemeye başladı. Okulun hazırlamış olduğu sorulara video çekimi şeklinde yanıt veriyorsunuz. Teknoloji ilerledikçe başvuru yöntemlerimiz de değişiyor. Eskiden DHL ile aylık anlaşma yapıp belgeleri posta ile yolladığımızı düşünürsek bayaga yol almışız bugün demektir 🙂

Bir de hatırlatma yapalım. Geçen sene bahar ayında MIP’in Milano’da toplantısı olmuştu. Okulun sınıflarını, salonlarını gezmiş, akademisyenlerden ve okul yetkililerinden faydalı bilgiler edinmiştik. Bazı toplantılar gerçekten faydalı oluyor. Okulun ortamında bulunmak, öğrencilere okulu anlatırken yararlı oluyor. Okulun fiziksel ortamı, oraya hangi vasıtayla ne kadar sürede gidildiği, muhit bilgisi bile öğrencilerle paylaşmak için güzel bir deneyim.

MIP Politecnico Türkiye resmi kayıt ofisi Vera Eğitim, İtalya konusunda uzman danışmanlık vera@veraedu.com / 0216 504 20 12

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Brand Management, Business Administration, Business analytics and big data, Innovation and entrepreneurship, MIP, Multichannel marketing management, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın