İtalya’da Pazarlama ve Marka Yönetimi

İtalya’da tasarım dışında çizim gerektirmeyen bölümler arasında en çok tercih edilen bölümler marka yönetimi (brand management) ve pazarlama gibi programlar. Bu iki alan hep master için tercih ediliyor.

Bu yazımızda güzel bir özet paylaşacağız, umarım bu alanda araştırma yapan öğrencilere faydalı olur.

İtalya’da pazarlama, marka yönetimi alanlarında İngilizce master yapmak istiyorsanız ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız sizin için güzel bir rehber:

Eğer MODA İÇERİKLİ bir marka yönetimi ve pazarlama eğitimi istiyorsanız:

O zaman moda alanında uzman Istituto Marangoni veya Polimoda’yı tercih etmelisiniz. Her ikisi de sadece moda alanında binbir çeşit eğitim veriyor. En büyük farkları bulundukları şehir. Marangoni ana kampüsü Milano’da, Polimoda ise Floransa’da. İkisinde de fashion management and marketing, fashion brand management gibi master programları var.

Eğer TEKNİK VE SAYISAL pazarlamaya ilgiliyseniz:

Eğer işletme fakültesinin bir dalı olarak sayısal ve teknik bir eğitim istiyorsanız, Politecnico di Milano MIP Graduate Business School’un Multichannel Marketing Management masterı tam size göre.

Eğer TASARIM içerikli bir marka yönetimi ve pazarlama masterı düşünüyorsanız:

O zaman da Domus Academy, IED ve Polidesign’ı araştırın derim.

Domus Academy’de Business Design veya Luxury Brand Management masterları, IED’de Brand Management and Communication masterı, Polidesign’da ise Strategic Design master programları size uygun olacaktır.

Vera Eğitim olarak bahsettiğimiz okulların resmi Türkiye temsilciliğini yapıyoruz ve 10 yılı aşkın süredir sadece İtalya’ya yönelik uzman danışmanlık veriyoruz. Istituto Marangoni, Polimoda, Polidesign, Domus Academy, IED, MIP gibi en prestijli okulların resmi Türkiye kayıt ofisiyiz. Başvuru ve randevu için CV’nizle beraber email gönderebilirsiniz: vera@veraedu.com

2017 Eylül için başvurularımız kapandı. 2018 Ocak veya 2018 Eylül için bize yazabilirsiniz.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Brand Management, Business Administration, Business analytics and big data, Business Design, Domus Academy, Marangoni, MIP, Multichannel marketing management, Polidesign, Polimoda, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın