Istituto Marangoni kozmetik alanında masterlar için burs imkanı

Istituto Marangoni parfüm ve kozmetik master bursu

Pandemiden sonra en hızlı toparlanan sektör kozmetik ve wellnes sektörü oldu. Katıldığımız eğitimlerde kozmetik ve parfüm alanlarının gelişmekte olduğunu öğreniyoruz. Bunun üzerine üniversiteler bu alanlarda lisans ve yüksek lisans eğitimleri açmaya başladı. Milano’da bulunan Marangoni de bu alanda 2 master programı açtı. Bu master programları:

– Marketing and Communication Management for Fragrances & Cosmetics

– Fragrances and Cosmetics Brand Management and Licensing

Bu bölümler için bir de burs yarışması açtı. %50 burs imkanı veriyor. %50 burs imkanı ile master eğitim ücreti 21.100 Euro oluyor.

Bursa başvuru için son tarih 20 Nisan.

Bursa başvuru yapmak için bir proje hazırlamak gerekiyor. Hazırlanacak projenin konusu: “Fashion & Music: a creative balance”. Proje ile ilgili detayları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurup orjinal burs metnini bizden isteyin.

Proje dışında hazırlanacak belgeler şöyle:

Diploma veya son sınıfta okuyanlardan öğrenci belgesi

Transkript

Motivasyon mektubu

Pasaport kopyası

CV

2 tane referans mektubu

İngilizce dil belgesi. IELTS 5.5. Dil belgeniz yoksa sonradan iletebilirsiniz.

Burs başvurusu ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin. Burs ile ilgili bilgi vermek için sizi arayalım. Vera Eğitim – Marangoni Türkiye resmi partneri, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, fragrances and cosmetics product communication, Marangoni, Marketing, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın