NABA portfolyo istemeyen master programları

Portfolyo ya da çizimleriniz olmadan da NABA’da master yapabilirsiniz. Bazı master programlarında portfolyo zorunluluğu yok. İşletme, psikoloji, ekonomi, gibi tasarım bölümleri dışında sanata ilgisi olan öğrenciler için NABA’da çizim gerektirmeyen hangi master programları var paylaşalım istedik.

NABA master programları

2 senelik master olarak:
Social Design

Eğitim başlangıç tarihleri: Ekim 2024
Eğitim dili: İngilizce veya İtalyanca
Senelik eğitim ücreti: 20.600€
NABA 2 yıllık master programları 120 ECTS değerinde ve YÖK onaylıdır.

1 senelik master olarak:
Contemporary Art Markets
Fashion Digital Marketing
Sustainable Innovation Communication

Eğitim başlangıç tarihi: Ekim 2024
Eğitim dili: İngilizce veya İtalyanca
Eğitim ücreti: 22.000€
NABA 1 yıllık master programları 60 ECTS değerindedir. Eğitimin içinde 8 haftalık staj imkânı var.

Bu programlara başvuru yaparken en önemli kriter motivasyon mektubu. Motivasyon mektubu nasıl yazılmalı, nelerden bahsedilmeli tüm bunlarla ilgili yardımcı oluyoruz. Bu programların içerikleri ve başvuru koşulları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Vera Eğitim, NABA Türkiye resmi kayıt ofisi. Tüm süreçlerde ücretsiz bir şekilde yardımcı oluyoruz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Contemporary art markets, Fashion Digital Marketing, Genel, NABA, Social Design, Sustainable Innovation Communication, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın