NABA’da yeni master eğitimi: Italian Design

NABA bir senelik master programlarına bu akademik sene ile yeni bir master programı daha ekleniyor. Italian Design master programı 2024 Ekim ayı itibariyle başlıyor.

Italian Design Masterı

Eğitim süresi 1 sene (60 ECTS denkliği olan, stajlı master)

Eğitim dili %100 İngilizce

Eğitim ücreti 20.000 Euro (2023 senesindeki 1 senelik master ücreti, 2024 senesi için yeni ücret bilgisini bekliyoruz.)

Bir güzel haber 1 Aralık’a kadar başvuru yapıp kabul alan ve Aralık sonuna kadar 3.000 Euro enrollment fee ücretini ödeyip kaydını tamamlayan öğrencilere %10 erken kayıt indirimi uygulanıyor.

Master programında alınan dersler ve içerikleri

Italian Design master programı ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru koşullarını öğrenmek için aşağıdaki formu doldurup bize iletin sizleri bilgilendirelim. Vera Eğitim NABA Türkiye resmi partneri, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, NABA, Product Design, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın